simply-fy

SIMPLY-FY is de verkorte benaming. Het is ontstaan uit ” SIMPLY FOR YOU “. We maken muziek, simpelweg voor jullie.
SIMPLY.FY is een guitig stelletje amateur muzikanten, reeds op rijpere leeftijd doch jong van hart. zij werden door het muzikale lot en toeval samen gebracht. Allemaal even ambitieus maar met de voeten stevig op de grond pogen ze zo een jeugddroom werkelijke vorm te geven.

Bloed, zweet, een traantje, maar vooral veel doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat de band stilaan vaste vorm krijgt. Geen enkele haalbare uitdaging wordt uit de weg gegaan.

Ondermeer door de komst van onze talentrijke zangeres Leen krijgt het repertoire een unieke smaak en drive die de band naar een hoger level tilt.

Zo verzamelden ze reeds een eigentijdse, verjongende en niet alledaagse songlist met covers bij elkaar die hier en daar onder invloed van de unieke stem van Leen gedurfder, soms wet speelser maar vooral ook meer een rock gehalte krijgt.

Een factor die live on stage zeer gesmaakt wordt. Op die manier onderscheiden ze zich tussen de talrijke coverbands in Vlaanderen.

Begin 2015 besliste Leen om de samenwerking na iets meer dan 3 jaar te stop te zetten. Een koortsachtige zoektocht werpt echter al vlug zijn vruchten af. Op 7 februari wordt de enthousiaste en talentvolle Debbie de nieuwe leading lady van Simply-fy.

Er wordt opnieuw hard gewerkt en gerepeteerd om de band zo vlug mogelijk terug klaar te stomen voor het podium. Vanzelfsprekend heeft dit zijn weerslag op de songlist, doch blijft het basisconcept behouden.

Simply-fy wil blijven verrassen met eigengereide versies van hedendaagse pop & rock hits zonder expliciet de stempel van “coverband” te willen meedragen.

Het is juist daarom niet zo toevallig dat je bijna nergens deze stempel zal terugvinden en heel uitdrukkelijk de nadruk wordt gelegd op de benaming “Live band”, een live pop & rock belevenis voor uw event of party.